info@sasuchem.com
+90 216 472 7278

DİĞER KİMYASALLAR

Stearik Asit (Bütün Tipleri)

     

    Fiziksel özelliği : Kremsi Beyaz Toz

    Kimyasal Formülü :  C18H36O2

    Molekül ağırlığı:  284,48  g/mol

    Ambalaj şekli : Torba

     

    Stearik Asit ; doğadaki en bilinen 18 karbonlu uzun zincirli alifatik doymuş bir yağ asididir.

    Çoğu hayvan bitkiden elde edilen katı-sıvı yağlarda bulunur.Stearik asit ve bileşikleri , özelliklede tuzları(stearatları)  kimya sektöründe önemli bir yer tutmaktadır.

     

    Kullanım Alanları

    -Tekstilde yumuşatıcı üretiminde ve yardımcı madde olarak kullanılır.

    -Sabun ve mum yapımında sertlik vermek amacıyla kullanılır.

    -Plastik ve kauçuk sektöründe aktivatör olarak kullanılır.

    -İlaç ve kozmetik sanayinde emülgatör olarak kullanılır.

     

     

    Mesajınız Başarılı Bir Şekilde Yollanmıştır
    Güvenlik Kodu

    BENZER ÜRÜNLER

    HIZLI İLETİŞİM

    Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin